Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов не бачив ніяких пропозицій від "регіоналів"

Понеділок, 6 липня 2009, 11:38

Спільна урядово-парламентська робоча група не отримала від Партії регіонів жодних офіційних пропозицій щодо покриття соціальних витрат в разі підвищення соціальних стандартів.

Про це заявив на погоджувальній раді перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

"Одна справа – говорити, говорити можна все, що завгодно, але жодних офіційних пропозицій від Партії регіонів ми не отримували", - зазначив він.

Крім того, за його словами, представники ПР не з'явилися на засідання комісії, що свідчить про небажання конструктивно працювати.

"Я думаю, що це ще одна спроба дестабілізувати ситуацію і заблокувати роботу Верховної ради", - наголосив Турчинов.

Раніше регіонал Микола Азаров озвучив попередні пропозиції Партії регіонів щодо джерел фінансування підвищення соцстандратів.

За його словами, якщо уряд звітує про перевиконання бюджету на 3,6%, а також про перевиконання доходів пенсійного фонду, на думку Азарова, ці кошти можна було б спрямувати на фінансування підвищення соцстандарів, якщо це (звіт уряду) достовірно.

Крім того, Азаров пропонує спрямувати на ці ж витрати надлишкові кошти стабілізаційного фонду та частину кредиту, отриманого від МВФ.

"Ті мінімальні суми, які необхідні для підвищення соціальних стандартів, можна знайти. Уряд просто не хоче цього робити. Можна було б знайти компроміс і розблокувати роботи роботу парламенту, до чого я і закликаю своїх колег", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування