Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин придумав, коли краще заповнити урядові крісла

Понеділок, 6 липня 2009, 11:57

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує депутатам розглянути усі кадрові питання на засіданні в середу.

Про це він сказав на погоджувальній раді в понеділок.

Пропозиція спікера полягає у тому, щоб розглянути всі урядові кадрові пропозиції того дня, коли за порядком денним у сесійній залі розглядатимуться основи бюджетної політики на наступний рік, а також звіт уряду щодо виконання бюджету у поточному році.

"На середу як раз стоїть бюджетна резолюція та всі інші питання, що стосуються уряду, і тоді можна було б і кадри розглянути, звичайно за умови, якщо у нас буде знайдене порозуміння", - сказав Литвин.

Для того, щоб віднайти порозуміння щодо нормальної конструктивної роботи Верховної Ради, спікер у черговий раз закликав зібратися робочу групу, яка має віднайти кошти для покриття підвищених соціальних стандартів.

"Якщо не можете зібратися разом, то давайте зберуться керівники фракцій і разом будемо чекати виходу із ситуації", - додав він.

У свою чергу перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов від імені уряду попросив Верховну Раду розглянути кадрові питання у вівторок.

"Ми просили б поставити це питання на вівторок для того, щоб забезпечити ефективну роботу міністерств та інших органів центральної виконавчої влади", - заявив Турчинов.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування