Тимошенко нацькували на місцевий телеканал

Вівторок, 7 липня 2009, 08:54

Мери міст і керівників районів Дніпропетровської області в понеділок направили прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко лист, у якому просять звільнити директора обласної державної телерадіокомпанії Вікторію Шилову.

Це стало відомо з документів, якими володіє агентство "Інтерфакс-Україна".

Мери міст і керівники районів Дніпропетровської області у своєму листі звертають увагу Тимошенко на те, що державний телеканал "не тільки не сприяє підтримці національних пріоритетів України, але і цілеспрямовано спотворює факти, що у результаті підривають авторитет державної влади в очах населення регіону".

"З моменту, коли державний канал в області очолила Шилова (2006 рік), телебачення працює за принципом інформаційного кілерства, нерідко захищає директора телеканалу, зокрема підготовка інформації не спирається на елементарні принципи роботи в журналістиці. У непростий для України час телеканал став рупором негатива", - йдеться в листі.

Через такий стан глави міст і районів області вже тривалий час не співробітничають з державним обласним каналом, а "у ситуації кризи й негативних настроїв у суспільстві" вважають "асоціальною" позицію директора каналу і просять позбавити населення області від негатива і нагнітання ситуації.

Свої підписи під листом поставили, зокрема мери Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Павлограда, Новомосковська, а також керівники всіх районів Дніпропетровської області. Крім того, лист підписали бізнесмени і керівники промислових підприємств.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News