Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть додатково зібрати Раду невідомо коли і невідомо для чого

Вівторок, 7 липня 2009, 13:36

Партія регіонів зібрала підписи для проведення позачергової сесії парламенту.

Цю інформацію підтвердив журналістам у вівторок "регіонал" Олександр Єфремов.

За його словами, дата проведення сесії на даний момент не відома і "залишається відкритою".

На запитання, які теми будуть розглядатися на позачерговій сесії, Єфремов відповів: "В залежності від того, як буде розвиватися ситуація".

"Нас не лякає робота в канікулярний період, ми готові працювати, аби ця робота була конструктивною, – а не те, що робить, для прикладу, БЮТ, коли збирає сесію і при цьому робить усе для того, щоб ця сесія не працювала. Це виглядає смішно", - сказав Єфремов.

Як відомо, у вівторок, 7 липня, Верховна Рада так і не розпочала пленарне засідання, оскільки депутати Партії регіонів заблокували роботу в залі.

Минулого тижня фракція БЮТ двічі ініціювала позачергове засідання ВР, зібравши необхідні 150 підписів депутатів для цього. Вони планували, зокрема, вирішити питання кадрових призначень в уряд.

Однак фракція Партії регіонів обидва рази не дала парламенту працювати, заблокувавши трибуну та президію Верховної Ради. Вони вимагали першочергово внести зміни до держбюджету щодо підвищення соціальних виплат – зокрема, прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко стверджує, що БЮТ не може задовольнити таку вимогу "регіоналів", оскільки таке підвищення фінансово незабезпечене і може спричинити припинення соціальних виплат навіть на нинішньому рівні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування