Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" обурюються, що з їхнім законом чинять "нонсенс"

Середа, 8 липня 2009, 12:04

Секретаріат Верховної Ради спрямував законопроект Партії регіонів щодо підвищення соціальних стандартів до бюджетного комітету без реєстрації.

Про це повідомив журналістам у середу "регіонал" Олександр Єфремов.

Він назвав "профанацією" заяви своїх політичних опонентів щодо готовності розглядати цей проект закону у сесійній залі й звинуватив їх у затягуванні часу.

"Коли вони минулого тижня створили робочу групу (з опрацювання законопроекту), я одразу сказав, що після цього процес не буде йти взагалі. На сьогоднішній день це підтверджується", - зазначив Єфремов.

"В результаті роботи протягом цілої ночі спеціалістів від ПР ми доопрацювали до другого читання цей законопроект, включно з джерелами покриття витрат на підвищення соціальних стандартів – і пропонуємо його розглянути. А вони замість того, щоб його розглядати, починають висувати якісь додаткові вимоги", - обурився він.

"Сьогодні, коли Папієв поніс реєструвати даний документ у секретаріат Верховної Ради, вони його навіть не зареєстрували, а послали в бюджетний комітет, що саме по собі є нонсенсом", - сказав "регіонал".

При цьому Єфремов заявив, що Партія регіонів згодна йти на поступки щодо нормалізації роботи парламенту в разі компромісів щодо розгляду даного закону з боку політичних опонентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування