Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: Людина Ющенка була сутенером

Середа, 8 липня 2009, 14:07

Депутат від НУ-НС Геннадій Москаль заявляє, що заступник голови СБУ Андрій Кислинський у 90-х роках був сутенером.

Про це він заявив, коментуючи різкі висловлювання президента Віктора Ющенка у бік силових відомств на колегії Генпрокуратури у вівторок.

"Оскільки президент говорив на засіданні Генпрокуратури "про дівчат і про бані", то я б хотів нагадати, що один із заступників глави секретаріату президента пан Кіслінський, який нині переведений в СБУ і опікується проблемами Голодомору, ще на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит на кемпінгу Боково-Платово", - йдеться у заяві Москаля, поширеній прес-службою "Народної Самооборони".

При цьому Москаль стверджує, що у нього є "відповідні документи: приводи, пояснення і тому подібне" і він може "особисто направити президенту ці документи".

"Тому про "дівчат і про бані" треба запитувати не у працівників Міністерства внутрішніх справ, а у підлеглих президента України, в його секретаріаті. Там куються компетентні у цих справах кадри", - заявив він.

Як відомо, Кислинський був заступником глави секретаріату Віктора Балоги. Після його відставки Кислинського було призначено заступником голови СБУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування