Регіони хочуть забрати у Тимошенко гроші, яка вона витрачає на рекламні ролики

Середа, 8 липня 2009, 16:06

Депутати від Партії регіонів представили бюджетному комітету Верховної Ради джерела фінансування їхньої ініціативи про підвищення прожиткового мінімуму, а також мінімальних зарплат та пенсій.

Про це сказано у заяві Партії регіонів, поширеній її прес-службою.

Зокрема, "регіонали" пропонують скоротити на мільярд гривень витрати на "обслуговування влади".

"Наприклад, регіонали запропонували Тимошенко скоротити кількість грошей, які вона витрачає на власні рекламні ролики. А це, не більше не менше, як 430 мільйонів гривень", - заявляють вони.

Водночас у Партії регіонів підкреслюють, що бюджетний комітет, "більшість в якому належить бютівцям та литвинівцям, не розглянув пропозицій регіоналів, спрямованих на пошук коштів для боротьби з бідністю".

"Своїх пропозицій представники влади теж не подали. Партія регіонів залишилася на своїх позиціях – жорстких вимог до влади про підвищення зарплат та пенсій", - сказано у заяві.

Як відомо, Партія регіонів блокує роботу парламенту з вимогою ухвалення закону про підвищення прожиткового мінімуму, а також мінімальних зарплат та пенсій. За їхніми розрахунками, на це необхідно 15,6 мільярдів гривень. Водночас за підрахунками уряду, на підвищення соціальних стандартів треба витратити 46 мільярдів гривень, яких у бюджеті нема.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...