У Литвина розповіли регіонам про мавп і "голу задницю"

Четвер, 9 липня 2009, 11:20

В коаліції продовжують критикувати намір партії регіонів збільшити прожитковий мінімум.

На цей раз з критикою ініціаторів проекту виступив Олег Зарубінський, який нагадав, що саме Партія регіонів в 2003 і 2006 роках домоглася того, щоб забрати в Ради право встановлювати прожитковий мінімум.

Втім більшу частину брифінгу в четвер Зарубінський присвятив заочному з'ясуванню стосунків із Миколою Азаровим, який раніше розкритикував проект литвинівця щодо збільшення до кінця 2010 року прожиткового мінімуму до 3000 гривень.

"Вчора з цієї трибуни мій колега Микола Азаров сказав, що Олег Зарубінський – "не фахівєц". Я завжди думав, що геологічна освіта не дає більше можливості і знань для розуміння економічної сфери, ніж економічна, яку я здобув. Можливо, мій колега неадекватну свою освіту щодо економічних проблем спробував компенсувати своїми здібностями в плані оволодіння мовами, особливо в розділі семантики і фонетики, 40 років, долаючи одну зі слов'янських мов", - зіронізував литвинівець.

"У нас багато людей, які займають високі посади, вважають, що це прямо пропорційно їхній компетенції. На це я хотів би згадати слова Чацького з "Горя от ума": "Чины людьми даются, а люди могут обмануться", - зазначив Зарубінський.

Депутат також згадав фразу Френсіса Бекона про те, що "люди дійсно подібні до мавп – чим вище вони залазять, тим помітнішою стає їх гола задниця".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування