Шуфрич і Льовочкін просто "розім’яли м’язи" – щоб опоненти боялися

Четвер, 9 липня 2009, 12:12

Член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов запевняє, що його однопартійці Нестор Шуфрич та Сергій Льовочкін побилися, прагнучи "розім’яти м’язи".

"Був застій крові в м’язах, вони трошки розім’ялися, і все", - сказав він журналістам, відповідаючи на запитання про причини бійки між цими двома "регіоналами".

Чечетов пожартував, що таким чином Партія регіонів чинила моральний тиск на своїх політичних опонентів для того, щоб у них не виникло бажання силоміць розблоковувати трибуну парламенту.

"Тепер вони бояться навіть підходити до трибуни і просять дозволу, щоб до неї підійти", - сказав він.

На запитання, чи правда, що у Льовочкіна в результаті бійки була розбита губа, Чечетов відповів: "Та ви що! У наших хлопців навіть кров ніколи не тече, вони ж залізні! Вони ж олімпійські чемпіони", - заявив він.

За словами Чечетова, навіть сварка між Шуфричем та Льовочкіним на політраді, результатом якої стала бійка, була "ввічливою".

"У Партії регіонів одні джентльмени, вони ніколи не сваряться. Вони просто трошки розім’ялися для того, щоб ви потім показали і опоненти боялися", - заявив "регіонал".

У свою чергу, заступник лідера фракції ПР Олександр Єфремов сказав, що бійка Льовочкіна й Шуфрича була пов’язана з особистими непорозуміннями між двома політиками.

"Тут нічого страшного немає. Таке буває в житті, коли хтось щось сказав – і щось комусь не сподобалося", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування