Ульянченко згадала Тимошенко приказку про поганого танцюриста

Четвер, 9 липня 2009, 13:46

Керівник секретаріату президента Віра Ульянченко вважає, що її постать не вдасться так демонізувати, як постаті Віктора Медведчука і Віктора Балоги.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю "Сільським вістям", повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Для цього мені треба принаймні дуже і дуже змінитися: змінити характер, манеру спілкування з людьми, змінити бажання працювати відкрито — скажімо, на якісь підкилимні інтриги чи звинувачувальні прес-конференції... Все, що я хочу казати, що говорю і що роблю, базується на фактах. Я не займаюся тут формуванням якоїсь внутрішньої опозиції проти когось. А тому не думаю, що з моїм характером мене можна демонізувати, навіть гіпотетично", - розсміялася Ульянченко.

На запитання про Балогу, нинішня голова секретаріату заявила, що "говорити про свого попередника, можливо, не зовсім коректно".

"Але мені хотілося б, щоб у наших політиках бачили справді серйозних і відповідальних людей. Партією регіонів керує досить досвідчений політик і державницька людина Віктор Янукович, і навряд чи йому заважав би глава Секретаріату — у нього пряме спілкування з президентом", - заявила Ульянченко.

"Щодо нинішнього прем’єр-міністра й керівника коаліції — Юлія Тимошенко надзвичайно досвідчена людина в політиці, людина, яка не один раз працювала прем’єром і мала пряме спілкування з президентом. Усе залежить передовсім від цих людей. І коли кажуть, що люди "другого ешелону" заважають великим політикам займатися державними, політичними справами, мимоволі пригадується прислів’я про те, що саме заважає поганому танцюристу", - зазначила керівниця секретаріату.

За її словами, такі звинувачення – "зручна ширмочка".

"Я пам’ятаю 2005 рік, коли прем’єру заважали працювати "любі друзі". Через 2-3 роки знову з’явилася команда, яка заважає... Ще раз наголошу: насправді, це досить потужні фігури і в політикумі, і в державному будівництві, які при щирому бажанні змогли б знайти з Президентом спільну мову у питаннях розбудови держави", - нагадала Ульянченко.

"А чиновники? Звісно, не треба відмахуватися від перевіреної віками мудрості, що короля грає його свита. А проте зважмо, скільки разів Віктор Андрійович не боявся змінювати свою команду. З цього приводу ми пройшли не одну серйозну розмову у партії Президента, у "Нашій Україні". І жодного разу — не за ширмою. Це свідчить, що наша командна гра не породжує тривалого застою, що є готовність до конструктивну, до діалогу", - зауважила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
14:12
Командувач Нацгвардії: Росіянам знадобляться роки, щоб захопити Харків
14:10
Колишній Запорізький депутат-комуніст отримав 15 років тюрми за наведення російських ракет
14:05
оновленоУ Харкові пролунали вибухи: мер повідомив про приліт
14:00
Атака на харківську телевежу не вплине на доступ до ЗМІ у місті - Терехов
13:58
відеоДілки два місяці "маринували" ухилянтів у прикордонні в очікуванні трансферу до Угорщини
13:55
"Метінвест" з травня підвищить зарплати працівникам підприємств: на скільки зросте оклад
13:43
футболШевченко вірить у перспективи Судакова в чемпіонаті Італії чи Англії
13:41
Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги може бути проблемою – посол
13:40
фотоЗ Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577
13:39
Європейські компанії шукають лазівки для продовження роботи в РФ після скасування винятків із санкцій
Усі новини...