Мер Севастополя переконаний, що недаремно переживає за своє життя

Субота, 1 серпня 2009, 10:02

Голова Севастопольської міськради Валерій Саратов заявив, що отримав інформацію про підготовку замаху на нього від колишнього працівника спецслужб.

Про це повідомили у прес-службі Севастопольської міськради.

За словами Саратова, він отримав інформацію про підготовлений на нього замах від колишнього працівника спецслужб, "якому не довіряти не можна, тим більше, він ще раз підтвердив свої відомості".

Після цього, зазначив голова міськради, він як "будь-яка нормальна людина, платник податків, написав заяву в нашу міліцію, не роблячи ніяких заяв, не проводячи ніяких прес-конференцій, щоб працівники правоохоронних органів спокійно розібралися за фактом".

Крім того, за словами Саратова, "в Києві на прохання представника управління по боротьбі з організованою злочинністю прокоментував ситуацію, написав відповідну заяву".

"Все те, що далі відбулося (очевидно, маються на увазі повідомлення, що з`явилися в ЗМІ з посиланням на джерело в УМВС у місті Севастополі), для мене певною мірою несподіванка, тому що збирала і давала інформацію вже міліція в місті Києві. Чому це було зроблено, коментарі потрібно узяти в неї", - сказав Саратов.

Разом із тим, за словами керівника Севастопольської міськради, він "зробив висновок, що заяву написав не даремно".

"У даній ситуації питання не в Саратові, питання в Севастополі, як він повинен жити, за якими принципами і яким буде майбутнє нашого улюбленого міста", - переконаний він.

Як відомо, за даними управління внутрішніх справ МВС в місті Севастополі, 27 липня Саратов направив в місцеву міліцію заяву про те, що на нього готується замах.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування