Тимошенко - футболістам: "Я скандую "молодці!"

Неділя, 2 серпня 2009, 21:48

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала гравців юнацької збірної України з футболу з перемогою на Чемпіонаті Європи.

"Разом з усією футбольною Україною я скандую "мо-ло-дці! мо-ло-дці!". Те, що ви зробили сьогодні - це неймовірно", - наголосила прем’єр, повідомляє прес-служба уряду.

"Ви впевнено, легко, красиво перемогли у фіналі, і перемогли не аби кого, а родоначальників футболу - потужну, грізну збірну Англії", - йдеться у вітанні.

"Усі присутні на стадіоні в Донецьку, де відбувався фінал, усі вболівальники, які мов приклеєні сиділи біля телевізорів, усі українці, яким небайдужа доля країни - усі ми разом весь матч тримали за вас кулаки, шаленіючи від щастя з кожним забитим голом", - зазначила Тимошенко.

"Ви зробили це: вперше в історії українського футболу ви стали чемпіонами Європи. Ви - це команда молодих і сміливих, активних і хоробрих, сильних і вправних; команда Юрія Калітвінцева, який вивів вас на найвищу сходинку, зробив вас найкращими", - йдеться у вітанні.

Прем’єр наголосила: "Ви показали прекрасний приклад своїм старшим товаришам, дорослій збірній, яка зараз готується до бою з англійцями у відбірковому турі Чемпіонату світу у жовтні".

Також юнацьку збірну з перемогою привітав президент Віктор Ющенко.

"Уперше в історії України ви здобули престижний європейський кубок і стали найкращою збірною командою на континенті", - зазначив він, повідомляє прес-служба голови держави.

"У фінальному матчі ви продемонстрували справжній чемпіонський характер, виправдали надії мільйонів уболівальників, які спостерігали за баталіями на футбольних полях Донеччини. Ваша перемога примножила спортивну славу України. Ми всі пишаємося вами", - йдеться у вітанні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування