Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський шукає альтернативу Тимошенко і Януковичу

Вівторок, 4 серпня 2009, 08:25

Йосип Вінський вважає, що Сергій Тігіпко та Арсеній Яценюк мають домовитися про єдину кандидатуру на президентських виборах.

Про це Вінський сказав у інтерв’ю "5 каналу" днями, повідомляє УНІАН із посиланням на народно-патріотичне об’єднання "За демократію і справедливість", яке очолює Вінський.

"Хотілося б, щоб вони домовилися між собою, щоб був хтось один з них. Це був би прояв позиції нових політиків. І тоді я навіть не замислювався б (кого підтримувати)", - сказав політик.

Разом із тим Вінський зауважив, що це його особиста позиція, а об’єднання "За демократію і справедливість" ухвалюватиме рішення колегіально.

"Ми маємо шукати третю людину. Це не повинні бути (лідер Партії регіонів) Янукович або (лідер БЮТ) Тимошенко, а третя людина, яка отримає шанс мати таку підтримку населення, щоб вона вийшла до третього туру", - заявив екс-міністр транспорту.

"І тоді 63% населення (які не підтримують ні Януковича, ні Тимошенко) отримають шанс обрати свого президента", - впевнений Вінський.

Він також вважає, що новообраний президент у першу чергу має зосередитися на реформуванні судової влади і боротьбі з корупцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...