Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведька запевняють, що не дадуть Пукачу вмерти

Вівторок, 4 серпня 2009, 13:27

У Генпрокуратурі спростовують інформацію про виявлення мотузки в камері, де утримується екс-генерал Олексій Пукач.

Там також вважають неможливим вчинення будь-яких незаконних дій стосовно до Пукача, а також імовірність суїциду, заявили в Генпрокуратурі УНІАНу.

"Цього не може бути апріорі. Біля дверей камери постійно чергують бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа", - заявили у відомстві.

"Крім того, в самій камері встановлено чотири системи відеоспостереження, які передають зображення на спеціальний монітор в режимі он-лайн", - додали там.

"Тому той, хто хоче вчинити щось заборонене, є, як максимум, самогубцем", - впевнені в ГПУ.

Як відомо, у вівторок, 4 серпня, газета "Україна молода" повідомила з посиланням на "джерело, наближене до правоохоронних органів", що 3 серпня під час ранкового огляду камери, в якій під посиленою охороною спецпідрозділу "Альфа" перебуває колишній генерал Пукач, було виявлено півтораметрову мотузку".

"Постає питання: як цей предмет міг потрапити туди і з якою метою? Адже довжини шнура вистачило б, щоб Пукач наклав на себе руки. Відтак можна говорити, що дехто свідомо підштовхує головного фігуранта у справі про вбивство журналіста Гонгадзе до самогубства", - сказав виданню його співрозмовник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування