Ізраїль перевірить інформацію про Лозінського

Середа, 5 серпня 2009, 17:26

Поліція Ізраїлю поки не має інформації щодо можливого перебування в цій країні екс-депутата від БЮТ Віктора Лозінського, оголошеного у розшук.

Про це УНІАН повідомив прес-секретар поліції Ізраїль Алекс Кагальський.

За його словами, поліція Ізраїлю ознайомлена з інформацією, що з’явилася в ЗМІ з цього приводу.

"На даний момент точної відповіді немає, чи перебуває Лозінський в Ізраїлі. Правоохоронні структури країни перевіряють всю цю інформацію. Поки ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію", - сказав він.

Кагальський також зауважив, що зможе дати якусь точну інформацію з цього приводу, тільки після того як все буде перевірено в комплексі.

"Я думаю, що завтра вранці буде якась інформація", - сказав він.

Крім того, у посольстві Ізраїлю в Україні заявило, що їм не відомо місце перебування Лозінського.

"Посольству не відомо про місце перебування пана Лозінського. Жодних звернень з боку українських компетентних органів з приводу Лозінського до посольства не надходило", - зазначили у відомстві.

У середу, у ЗМІ з’явилася інформація, що колишній народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський, обвинувачений у скоєнні навмисного вбивства і розшукуваний міліцією та Інтерполом, ймовірно, переховується в Ізраїлі.

Згідно з інформацією, Лозінський вже тривалий час перебуває в курортному місті Нетанія (29 км від Тель-Авіва), на середземноморському узбережжі Ізраїлю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...