Лозінського шукають в Україні, відслідковуючи за телефоном

Четвер, 6 серпня 2009, 09:09

Екс-депутат Віктор Лозінський, обвинувачуваний у навмисному вбивстві, може досі знаходитися в Україні.

Принаймні, оперативних даних про те, що він покинув кордони своєї країни, немає, пише "Сегодня".

"Даних про те, що Лозінський перетинав кордон, у нас немає", - сказав газеті заступник генпрокурора України Віталій Щоткін.

"Лозінського шукали і шукатимуть, доки не знайдуть. Цим займається не Генпрокуратура, а МВС і СБУ, які виконують наші доручення", - підкреслив він.

Відсутність даних про перетин кордону не означає, що екс-депутат не міг зробити це, скориставшись чужими чи підробленими документами.

Але у ГПУ та СБУ одностайні в думці: межі України Лозінський не покидав, про що свідчать оперативні дані (тобто перехоплені телефонні розмови).

Але засікти, звідки, з якого місця дзвонить Лозінський, поки не вдається – колишній офіцер міліції не забуває про конспірацію: шифрується, змінює мобілки.

Як відомо, у середу у ЗМІ з'явилася інформація про те, що оголошений у міждержавний розшук Лозінський переховується в Ізраїлі, у місті Нетанія, проспект Беньяміна, 15.

Кореспондент "Сегодня" побував у будинку за зазначеною адресою й поговорив із сусідами. Ніхто з них не бачив людину, схожу на Лозінського, протягом останнього місяця. Хоча й не виключили, що той може просто рідко виходити на вулицю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування