Лозінський переховується в Ізраїлі під чужим ім'ям?

П'ятниця, 7 серпня 2009, 11:55

Оголошений у міжнародний розшук екс-депутат Віктор Лозінський може знаходитися в Ізраїлі під чужим ім'ям.

За словами джерела однієї з держструктур Ізраїлю, зараз перевіряються свідчення, що Лозінський прибув до Ізраїлю орієнтовно в середині липня з Росії, маючи російський паспорт на ім'я Віталія Фаршака, повідомляє ізраїльський портал IzRus.

Співрозмовник російськомовного ізраїльського порталу зазначив, що навіть якщо Лозінський знаходиться в Ізраїлі, питання про екстрадицію поки взагалі не розглядається. Подібні рішення приймаються винятково міжнародним відділом Держпрокуратури, і то лише на підставі вичерпної інформації у справі підозрюваного.

У цьому ж випадку від української сторони надійшов лише запит загального характеру.

"В останні дні поліція Ізраїлю отримала звернення від правоохоронних органів України у справі колишнього депутата Ради Віктора Лозінського", - повідомили в прес-службі ізраїльської поліції.

"На даний час інформація щодо його можливого перебування в Ізраїлі перевіряється", - зазначили там.

Раніше у ЗМІ з посиланням на джерела повідомлялося, що Лозінський нібито переховується в Ізраїлі, у курортному місті Нетанія, за адресою проспект Беньяміна, будинок 15. Але в Генпрокуратурі України стверджували, що оперативних даних про перетинання Лозінським кордону України в них немає.

Лозінський обвинувачується в навмисному убивстві громадянина України Валерія Олійника, вчиненому в мисливських угіддях Кіровоградської області. Він позбавлений депутатського мандата й оголошений у міжнародний розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування