Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЮТ назвали безглуздими крокодилячі сльози ПР

П'ятниця, 7 серпня 2009, 13:39

Критика урядової політики на ринку цукру з боку Партії регіонів є безглуздою.

Так прокоментував заяви регіонала Віктора Слаути член БЮТ Віталій Корж.

"Викликає подив непрофесійність оцінок діяльності уряду членом Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, народного депутата Віктора Слаути, які з’явилися в деяких Інтернет ЗМІ", - сказав Корж, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ці "крокодилові сльози" від Партії регіонів виглядають цинічно, особливо зважаючи на те, що цей "регіонал" ще зовсім недавно в складі команди, до якої належить, керуючи аграрним сектором, лобіював розвиток вільних економічних зон, насамперед - на Донбасі", - заявив Корж.

За його словами, ноловною метою цих зон було створення умов для несплати податків та мита до бюджету при імпорті в Україну великих обсягів цукрової та м’ясної сировини.

Депутат наголосив, що саме ці дії руйнували ринок м’яса та цукру.

"Як наслідок, відбулося скорочення площ під цукровим буряком, скорочення виробництва м’яса та банкрутство великої кількості селянських господарств", - сказав він.

За словами Коржа, саме в часи, коли Партія регіонів перебувала при владі, обсяги державної підтримки сільського господарства були меншими в 3-4 рази, державні закупівлі здійснювались із запізненням, завдаючи шкоди аграрному сектору і всій економіці країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування