Яценюк передав Ратушняка Медведьку

П'ятниця, 7 серпня 2009, 14:38

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк звернувся до генпрокурора щодо факту побиття мером Ужгорода Сергієм Ратушняком дівчини.

Про це Яценюк повідомив в своєму Живому Журналі.

"До мене надійшла інформація про вчинення неправомірних дій ужгородським міським головою Сергієм Ратушняком, які містять ознаки складу злочинів: "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження", "перешкоджання законній діяльності профспілок, політ партій, громадських організацій", "хуліганство" та "перевищення влади або службових повноважень", - йдеться в запиті.

"Прошу вас взяти це питання на особистий контроль, дати доручення відповідному прокурору вчинити всі передбачені законодавством процесуальні дії... та забезпечити прийняття в триденний строк рішення в порядку, передбаченому КПК", - йдеться у зверненні.

Яценюк нагадав, що, 6 серпня в Ужгороді Ратушняк наніс агітатору від Фронту змін Бутримко Наталії "тілесні ушкодження у вигляді численних забоїв і струсу мозку".

Крім того, за його словами, на адресу потерпілої Ратушняком "було висловлено ряд нецензурних висловлювань в присутності перехожих, які на той момент перебували на місці події".

"Дії міського голови демонстрували особливу зухвалість та неповагу до оточуючих", - зазначив Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування