Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Ужгорода замітає сліди побиття дівчини

П'ятниця, 7 серпня 2009, 15:06

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк чинить тиск на свідків побиття ним 6 серпня агітатора громадської організації "Фронт змін" Наталі Бутримко.

Про це у п'ятницю на прес-конференції заявив голова Закарпатського обласного осередку "Фронту змін" Роберт Бровдя, повідомляє УНІАН.

Він поінформував, що в четвер, після інциденту, дівчину оглянули фахівці обласного центру нейрохірургії, які встановили, що у постраждалої забій шийного відділу хребта, численні забої тканин голови і кінцівок.

Проте 7 серпня, повторна експертиза відмовилася підтверджувати встановлений напередодні діагноз.

"Тут чітко проглядається вектор впливу пана Ратушняка на цю ситуацію", - зазначив Бровдя.

За його словами, обласному осередку "Фронту змін" стало відомо, що "люди Ратушняка активно почали розшукувати свідків інциденту і саму потерпілу".

З міркувань безпеки дівчину "змушені були заховати від громадськості", а одного зі свідків, молодого хлопця, навіть привезти до Києва, сказав він.

Як зазначив Бровдя, нинішній міський голова вже другий термін поспіль обіймає свою посаду і досить часто дозволяє подібні вчинки, тому мешканців міста його брутальна поведінка вже не дивує.

"Констатувати можна одне – ця людина хвора хворобою влади і політичної клептоманії", - зауважив він.

Голова виконкому повідомив, що Яценюк вирішив "першим завданням рятувати жителів Ужгорода і своїх прихильників, які можуть постраждати від дій неадекватного мера".

З цією метою лідер "Фронту змін" уже звернувся до генерального прокурора Олександра Медведька та міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з вимогою дати правову оцінку діям Ратушняка як громадянина і посадовця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування