Шустер не домовився з Фуксманом

П'ятниця, 7 серпня 2009, 16:23

Телеведучий Савік Шустер та бізнесмен Борис Фуксман не домовилися про співпрацю та створення спільної продакшн-студії.

Інформацію про припинення переговорів підтвердив "Телекритиці" сам Шустер.

Фуксман припустив, що можливою причиною завершення переговорів стала домовленість Шустера з телеканалом "Україна".

"Ми висловлювали свою готовність до співпраці з Савіком, але він спочатку хотів завершити свої домовленості з ISTIL, а далі – з ТРК "Україна". У випадку, якби в нього не вийшло там, він би прийшов до нас і ми уклали б угоду про спільну роботу та створення спільної компанії", - сказав бізнесмен.

"Але, як я розумію, йому вдалося домовитись із ТРК "Україна", і його проект буде продовжуватися в межах його спільної роботи з ТРК "Україна", - додав Фуксман.

Сам Шустер розповів, що найближчим часом має бути юридично оформлено угоду з його новими партнерами – якими саме, Шустер не уточнює.

Як відомо, компанію "Савік Шустер студіос" було перейменовано на "Істіл студіос", а відносини компанії з Шустером розірвано.

Однак ведучий зареєстрував нове ТОВ "Савік Шустер студіо".

Гендиректор "Істіл студіос" Дмитро Котеленець основною причиною розриву відносин із Шустером називав конфлікт стосовно використання студії, в якій знімалася програма "Шустер live". За його словами, відповідно до ліцензійного договору з ТРК "Україна", права на дизайн програми належать каналу, а декорації – компанії ISTIL.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News