Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністам "шиють справу" за букварі та зошити?

Вівторок, 1 вересня 2009, 11:02

Прокуратура Черкас намагається порушити кримінальну справу проти членів Компартії за вручення першокласникам букварів, зошитів та ручок.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко під час виступу у Верховній Раді.

"Компартія реально привітала кожну родину, в якій першокласники пішли до школи. Ми вручили букварі, зошити і ручки", - розповів лідер комуністів.

"Сьогодні Черкаська прокуратура намагається за це порушити кримінальну справу. До якого маразму можна дійти сьогодні, щоб так поводитися?!", - обурився він.

"Або СБУ... намагається принизити і образити телекомпанії, які чесно показали фільм про те, хто такий герой України Шухевич і хто йому присвоював це звання. Почали залякувати тим, що познімають з роботи і віддадуть під суд ці телекомпанії", - продовжив Симоненко.

Лідер Компартії озвучив вимогу фракції розглянути на нинішній сесії законопроекти комуністів.

Зокрема, про збільшення мінімальної зарплати, накладення мораторію на підвищення цін на продукти харчування, ліки, товари першої необхідності, ціни і тарифи ЖКП.

"Необхідно негайно прийняти закон про націоналізацію. Також ми наполягаємо на забороні продажу земель сільгосппризначення, продажу землі іноземним громадянам", - продовжив Симоненко.

Також КПУ пропонує ввести держмонополію на продаж лікерогорілчаних та тютюнових виробів.

Симоненко виступав у Верховній Раді російською мовою.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування