У Тимошенко з Путіним немає газових проблем

Вівторок, 1 вересня 2009, 15:03

Україні та Росії на рівні урядів вдалося повністю зняти газові проблеми.

Про це заявила прем’єр Юлія Тимошенко перед зустріччю з прем’єром Росії Володимиром Путіним у польському місті Сопот, повідомляє прес-служба прем’єра.

За її словами, Україна та Росія успішно реалізують низку спільних економічних програм і надзвичайно важливо, що протягом останнього року на рівні керівників урядів повністю вдалося "зняти всі газові проблеми".

Тимошенко вкотре запросила Путіна та російську урядову делегацію взяти участь у засіданні двостороннього комітету з економічного співробітництва, яке відбудеться у жовтні у Харкові.

За її словами, під час засідання комітету планується розглянути питання двостороннього співробітництва у галузях авіабудівництва та енергетики.

Питання підготовки до цього жовтневого засідання Тимошенко і Путін обговорять на зустрічі в Сопоті.

"Сьогоднішня зустріч дозволить більш детально обговорити концепцію цього заходу та розглянути проекти документів, які планується підписати у Харкові", - зазначила Тимошенко.

Фото Олександра Прокопенка

У свою чергу Путін подякував Тимошенко за те, що під час свого візиту до Польщі, для участі у заходах з нагоди 70-ої річниці початку Другої світової війни, вона знайшла час для цієї зустрічі:

"Ситуація непроста і в українській економіці, і в російській, але ми залишаємось найбільшими партнерами".

За словами Путіна, важливо, що окрім традиційної співпраці у сфері енергетики, Україна та Росія мають серйозні можливості для тісного співробітництва у сфері літакобудування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News