Соратник Януковича хоче "самогубства" Ради

Середа, 2 вересня 2009, 22:11

Регіонал Микола Азаров виступає за саморозпуск парламенту.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Я виступаю за якнайшвидше проведення нових виборів, і я підтримую саморозпуск. На жаль, ці товариші, які зараз при владі, вони вхопилися за цю владу двома руками, ногами, чим завгодно. Влада веде країну до катастрофи", - зазначив депутат.

"Тут будь-які засоби гарні, у тому числі й саморозпуск або розпуск Верховної Ради, обрання нового працездатного парламенту і нового працездатного уряду", - заявив Азаров.

Він також сказав, що "уряд розкручує інфляцію своїми божевільними позиками".

"Треба припинити бездумно витрачати гроші на різні передвиборні обіцянки Тимошенко. Саме вони розкручують інфляцію, саме емісійний верстат Нацбанку розкручує інфляцію", - заявив регіонал.

Крім того, Азаров зазначив, що з усієї програми Міжнародного валютного фонду "не виконане жодне завдання".

"Наприклад, стабілізація курсу національної валюти. Гривня обвалилася до 8,5 і, на жаль, край не покладено, тому що валютні резерви Нацбанку розбазарені за рахунок платежів за газ", - сказав він.

Також, коментуючи заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що у разі обрання президентом він зробить все, щоб російська мова стала другою державною, регіонал заявив, що це можна зробити окремим законом не вносячи зміни до Конституції.

"Зміни до Конституції - це питання другої черги, ми до нього обов'язково прийдемо. Окремий закон може регулювати використання мови у конкретних сферах", - вважає Азаров.

Він також закликав враховувати мовні права кримсько-татарського народу та інших національних меншин.

Крім того, коментуючи інформацію про те, що екс-міністр внутрішніх справ Василь Цушко супроводжує Януковича в поїздці в Одесу, Азаров заявив: "Це один з чесних політиків. Проста, щира людина. Я думаю, що він потрібен у політиці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування