Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ обіцяє засідати в п’ятницю без бійок

Четвер, 3 вересня 2009, 17:14

Фракція БЮТ не голосуватиме за законопроект щодо підвищення соціальних стандартів в п’ятницю.

Цей законопроект призведе до зростання інфляції та курсу долара, вважає лідер фракції БЮТ Іван Кириленко в інтерв’ю журналістам, передає УНІАН.

Кириленко наголосив, що у випадку, якщо фракція Партії регіонів запропонує "нормальний законопроект, нормальний термін введення його, і якщо людям, давши десять гривень, ми сто гривень не заберемо цінами, то ми (фракція БЮТ) завтра проголосуємо за нього першими, а потім за наші (законопроекти) будемо голосувати".

"Але розумні речі. Дурниць не треба. Вони (фракція Партії регіонів) знають, що дурниця, вони не хочуть, щоб він був прийнятий", - зазначив Кириленко.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо дій фракції БЮТ в п’ятницю на позачерговому засіданні у разі блокування трибуни парламенту фракцією Партії регіонів, Кириленко зазначив: "Битися ми не будемо".

Він також повідомив, що в суботу на зустрічі, де мають бути присутні голови 12 тисяч сільських і селищних рад, фракція БЮТ звернеться до них зі словами, що "Партія регіонів, яка за регіони виступала, по пояс у воді стоїть на колінах, щоб захищати ваші інтереси, заблокувала трибуну, щоб ми не ухвалили жоден з 41 законопроекту, який захищає вас (йдеться про місцеве самоврядування)".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...