Тимошенко дала грошей на сільську "швидку"

Четвер, 3 вересня 2009, 22:44

Уряд виділив 350 млн. грн. на придбання автомобілів швидкої допомоги для сільських закладів охорони здоров’я.

Відповідну постанову ухвалено на засіданні Кабміну 3 вересня, повідомляє прес-служба відомства.

Також уряд зменшив ціну на газ на комунально-побутові потреби для релігійних організацій до рівня цін, які діють для населення.

"Встановлення таких цін суттєво зменшить фінансове навантаження на релігійні організації та дозволить їм своєчасно та у повному обсязі здійснювати розрахунки за отриманий природний газ", - зазначається у повідомленні.

Крім того, Кабмін ухвалив рішення про виділення 15 млн. грн. зі стабфонду на підготовку та проведення дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2009" у Києві 15-22 листопада цього року.

Згідно з рішенням уряду національна телекомпанія має забезпечити підготовку та проведення дитячого пісенного конкурсу відповідно до вимог Європейської мовної спілки – організатора цього заходу.

Окрім того, Кабмін прийняв розпорядження про утворення оргкомітету з підготовки та проведення дитячого "Євробачення-2009", який очолить віце-прем’єр Іван Васюник.

Уряд доручив оргкомітету у місячний термін розробити і затвердити план заходів з підготовки та проведення "Євробачення-2009", а також кошторис відповідних витрат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування