Литвин хоче допомогти Тимошенко забирати підприємства?

Четвер, 3 вересня 2009, 23:37

Спікер Володимир Литвин пропонує заборонити підприємцям зупиняти виробництво.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Я запропоную на наступному тижні розглянути рішення – заборонити зупиняти виробництво, скорочувати людей, переводити на неповний робочий день і рекомендувати Кабміну, в разі прийняття таких рішень, ухвалювати рішення про повернення у держвласність таких підприємств", - зазначив спікер.

"Я побачу, як будуть голосувати", - додав Литвин.

Він наголосив, що "країна стала заручником шаленої боротьби за президентство, і ця боротьба з кожним днем буде набувати все менш цивілізованих виявів".

"Зіткнення двох рівновеликих сил призведе до того, що у процесі боротьби може мало що залишитися від країни. При такому підході є велике питання, чи відбудуться у нас вибори у відкритий, цивілізований спосіб і що буде в країні після першого туру", - зазначив спікер.

"Після першого туру почнуться ці протистояння, а тим більше вони будуть накладатися на різного роду сценарії, щоб дестабілізувати ситуацію в країні", - вважає Литвин.

"У нас від політичних розмов гривня падає і ніхто не переймається тим, що вона скоро перейде символічну позначку у 10 (гривень за долар)", - заявив він.

Спікер пропонує провести спеціальне засідання Верховної Ради, на якому заслухати доповідь Національної академії наук про стан економіки. "Але щоб після того, як буде ця інформація оприлюднена, інфаркт не вдарив багатьох", - сказав Литвин.

"Я виглядаю у ролі людини, яка намагається зупини втечу з окопів, з передової. Всі біжать у тил, а я їм кричу – зупиниться, схаменіться, давайте будемо працювати", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування