Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звільнення Стельмаха не врятує гривню

П'ятниця, 4 вересня 2009, 16:56

Звільнення голови Нацбанку Володимира Стельмаха не врятує гривню.

Про це йдеться в коментарі екс-голови нацбанку Сергія Тігіпка, коментуючи заяву Президента України про готовність попрощатися з головою НБУ, оскільки той потурає емісійній політиці Кабміну.

"Звільнивши Стельмаха, Ющенко не врятує гривні. У знеціненні національної валюти президент винний не менше від голови НБУ", – заявив Тігіпко.

"Віктор Ющенко повинен був відмовитися від безапеляційного захисту Володимира Стельмаха ще восени 2008 року, коли гривня максимально знецінилася. Якби для президента державні інтереси були вищими від особистих амбіцій, зараз би в нас була стабільна національна валюта, впевненість у завтрашньому дні та зростання економіки", – заявив політик .

Тігіпко вважає, що Україна б’є рекорди з девальвації національної валюти, падіння ВВП та зростання цін через те, що економічна криза накладається на політичну кризу влади.

Він упевнений, що для економіки згубна відсутність єдиного центру прийняття рішень в країні.

"Поки президент критикує прем’єра, прем’єр – президента, а голова НБУ – відмовчується, гривня відзначила тринадцятирічний ювілей втратою довіри та девальвацією", – підсумував політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...