Ющенко попередив, що Тимошенко буде возити салом по губах

П'ятниця, 4 вересня 2009, 17:58

Президент Віктор Ющенко готовий внести на розгляд парламенту законопроекти, необхідні сільській владі.

Про це він сказав на зустрічі з головами сільських і селищних рад, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я готовий внести (ваші законодавчі ініціативи) у позачерговому порядку", - сказав Ющенко.

Президент підкреслив, що тільки самі голови сільських та селищних рад можуть точно знати, чого потребують їх регіони і населені пункти, а значить ніхто краще за них не сформулює відповідні законодавчі ініціативи.

Зокрема, президент підкреслив, що готовий підтримати голів у проведенні адміністративно-територіальної реформи, яка на його думку є вкрай необхідною.

"Я вважаю, що це була одна з великих помилок 2005 року, що ми програли адміністративно-територіальну реформу", сказав він.

Разом з тим президент закликав голів сільських та селищних рад залишатися поза політикою і не піддаватися на популістські обіцянки окремих політичних сил та їхніх лідерів.

Зокрема, він вважає спробою політичного підкупу проведення масових зборів голів сільських та селищних рад, на які витрачаються багато бюджетних коштів.

"Вашим салом по ваших губах будуть водити", - сказав він.

Президент підкреслив, що голови сільських та селищних рад можуть мати особисті політичні погляди, але їхні об'єднання повинні залишатися поза політикою.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів має намір організувати проведення установчого з'їзду всеукраїнської асоціації голів сільських і селищних рад 5 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування