Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Сімферополя каже, що його замовили людині Луценка

П'ятниця, 4 вересня 2009, 21:49

Геннадій Бабенко стверджує, що обіймає посаду мера Сімферополя законно.

Про це він сказав, коментуючи УНІАН заяви начальника міліції Криму Геннадія Москаля про те, що Бабенко незаконно обіймає посаду міського голови.

"У мене було кілька судів – десятка, напевно, три-чотири, – прокуратура разів двадцять перевіряла, якби щось знайшли, давно б, напевно, я б не працював", – зазначив він.

Як відомо, раніше Москаль звернувся до прокурора автономії з проханням порушити щодо Бабенка кримінальну справу, і винести постанову про усунення його від виконання обов`язків мера Сімферополя на період слідства.

Раніше, працюючи постійним представником президента в Криму, а потім – будучи першим заступником парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Москаль неодноразово заявляв про нелегітимність Бабенка і добивався перевиборів мера Сімферополя.

"Він завжди про це говорить", – сказав мер.

"Я вважаю, що (звернення Москаля) звичайний черговий піар. Більш того, політичне замовлення, як я розумію", – заявив він.

"У мене є рішення апеляційних судів Криму, які зобов`язують територіальну виборчу комісію в термін до 24:00 21 квітня 2006 підбити підсумки голосування і оголосити результати виборів, що комісія і зробила. Все. І ніхто ці рішення судів не скасовував", – сказав Бабенко.

Коментуючи рішення судів, про які згадував Москаль, мер повторив: "Рішення апеляційних судів ніхто не скасовував, тому вони залишаються в силі, тому все, що там творять далі, – це вже з (області) фантастики і практики роботи наших судів".

При цьому він зазначив: учені вже збилися, "як можна один і той самий закон читати по-різному".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування