Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко "обробляє" рухівців щодо єдиного кандидата

Неділя, 6 вересня 2009, 18:43

Перемога демократичних сил на виборах президента може відбутися тільки після висунення єдиного кандидата.

Про це заявила прем`єр Юлія Тимошенко на урочистих заходах, присвячених 20-річчю створення Народного Руху України, повідомляє УНІАН.

"Тільки в тому разі, в єдиному випадку, коли ми зможемо знову прибрати всі протистояння, всі сумніви і недовіру, об`єднатися і стати знову могутньою силою, тоді всі випробування залишаться позаду", - зауважила вона.

Тимошенко розраховує, що в 2010 році перемога демократичних сил в Україні стане остаточною.

"Формувати нові виклики для України - це не наше завдання. Я вірю в те, що та перемога, яка буде в 2010 році, вже зробить всі досягнення, за які ви боролися і віддавали життя, що нарешті ця перемога стане останньою і вже ніколи не буде ніяких ризиків повернення назад", - сказала прем'єр.

Вона переконана, що поки на кожних виборах Україна опиняється перед вибором – або стратегія розвитку, або повернення назад.

Звертаючись до членів Руху, Тимошенко заявила: "Ви змогли у напруженій політичній боротьбі, незважаючи на наявність комуністів у політикумі, відстояти усе це, прийняти нову Конституцію і зробити так, що сьогодні незалежна держава має усі свої символи та цілісну територію – усе, що є найбільшою цінністю для українців".

Вона висловила свою пошану в адресу засновника Народного Руху В’ячеслава Чорновола: "Хочу висловити йому справжню пошану, любов, і щоб завжди він, перебуваючи біля Бога, беріг Україну і захищав її", повідомляє прес-служба уряду.

Прем'єр зазначила, що нинішнього лідера Руху Бориса Тарасюка знають у кожному куточку світу як справжнього патріота України: "З таким лідером Рух може впевнено іти вперед і здобувати нові перемоги".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування