Лавринович запевняє, що боявся за здоров'я депутатів

Понеділок, 7 вересня 2009, 14:27

Перший віце-спікер Олександр Лавринович запевняє, що минулої п'ятниці він дійсно не міг провести позачергове засідання парламенту через хворобу.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів.

За словами Лавриновича, про те, що в п’ятницю його не буде, парламентарі знали ще у вівторок, а в четвер він окремо переговорив на цю тему з лідером фракції БЮТ Іваном Кириленком, його заступником Андрієм Кожем'якіним і віце-спікером Миколою Томенком.

"У вівторок всім було відомо, що не буде голови Верховної Ради, бо він у відрядженні, і що не буде мене, оскільки у вівторок у мене розпочалася хвороба, яка ускладнювала моє перебування біля мікрофону", - пояснив Лавринович.

"Тому та вистава, яка була зроблена, носить досить дешевий характер і якщо на таких речах намагаються робити піар-заходи, то нічого доброго з цього не буде", - наголосив перший віце-спікер.

На репліку про те, що існує інформація, що в п'ятницю зранку він перебував у будівлі Верховної Ради, Лавринович відповів:

"Ви можете поцікавитися у моїх домашніх, де я був о 9 годині. Я справді у п'ятницю приїхав (до ВР) у другій половині дня, коли вже не було потреби зустрічатися і розмовляти, тому що ви розумієте, що в певному стані краще уникати прямих контактів з людьми і з мікрофонами також".

Як відомо, позачергове засідання ВР у п'ятницю не могло розпочатися протягом 15-20 хвилин. У парламенті не було ні голови Верховної Ради, ні жодного з його заступників.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування