Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину не подобається "хитрий" розпуск депутатів від Томенка

Вівторок, 8 вересня 2009, 20:14

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає недоцільною роботу депутатів в округах у період президентської кампанії.

Про це він заявив в ефірі "Радіо Ера" у вівторок ввечері, коментуючи ініціативу свого заступника Миколи Томенка.

"Скажіть мені, будь ласка: якщо Верховна Рада недієздатна, не працює, приймати таке хитре рішення - поїхати для роботи в округах. З чим поїдуть депутати в округи? Що вони скажуть людям? Людям потрібні не депутати, а рішення, які приймають депутати", - пояснив свою позицію спікер.

"Якщо вони не приймають рішення, а будуть їздити і розповідати людям про те, що вони зроблять, але потім?", - додав Литвин.

Він також підкреслив, що не розуміє позицію низки депутатів, які під час пленарного засідання парламенту "роз'їжджають з агітаційними турами" регіонами України за державні кошти.

"Я думаю, що вони тиждень могли б посидіти у Верховній Раді...і, напевно, знати реалії, а не висловлювати здалеку свою точку зору про цинізм, про нероботу і так далі", - сказав спікер.

Литвин також підкреслив, що свої поїздки регіонами проводить виключно під час, призначений для роботи в округах з виборцями.

Раніше Томенко зареєстрував проект постанови про зміну календарного плану роботи парламенту для того, щоб депутати поїхали працювати в округи на період виборчої кампанії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування