Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" вважають, що Литвину потрібна вистава

Середа, 9 вересня 2009, 11:07

Партію регіонів попередили про проведення погоджувальної ради в середу за 15 хвилин до її початку.

Це випливає зі слів члена фракції "Регіонів" Олександра Єфремова.

Відповідаючи на питання, чому БЮТ і Партія регіонів не прийшли на погоджувальну раду, депутат відповів:

"Погоджувальну раду Володимир Литвин зібрав більше для вистави. До цього ми (ПР і БЮТ) з 9 ранку з фахівцями працювали над варіантами наповнення бюджету для підвищення соцстандартів".

"Коли Литвин подзвонив у кабінет Лавриновича, а ми сказали, що працюємо і попросили ще трохи часу, це викликало подив і припинення погоджувальної ради", - стверджує Єфремов.

При цьому він додав: "Щоб збирати погоджувальну раду – потрібно попереджати, а не говорити за 15 хвилин".

За словами Єфремова, БЮТ і Партія регіонів "визнали той факт, що треба приймати рішення щодо підвищення мінімальних зарплати і пенсій".

"Зараз вирішується, за рахунок яких джерел можна наповнити бюджет. Після цього ми будемо готові до конструктивної роботи в сесійному залі", - заявив депутат. При цьому він висловив сумнів, що в середу може початися робота парламенту.

Коментуючи заяви представників Блоку Литвина, Єфремов заявив: "Очевидно, у нас в останні дні розділилися цілі. Литвину потрібна вистава, а нам потрібен результат".

Відповідаючи на питання, чому він не брав участь у роботі бюджетного комітету, депутат відповів: "Учора не були готові матеріали для бюджетного комітету. У тому форматі, в якому він був учора зібраний, він би ні до чого не привів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування