Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр Ізраїлю зник, щоб з'явитися в Москві?

Середа, 9 вересня 2009, 12:49

Прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху можливо таємно відвідав Москву для обговорення зриву поставок зброї.

Про це пишуть ізраїльські ЗМІ, повідомляє в середу Эхо Москвы.

Так вони пов'язують загадкове зникнення Неьаньяху з історією навколо сухогрузу "Arctic Sea".

На думку ЗМІ, сухогруз таємно перевозив російську зброю на Близький схід. Так само з цією історією журналісти пов'язали і зникнення прем'єра Біньяміна Нетаньяху. За їхніми даними, минулого понеділка він скасував усі свої плани і виїхав у невідомому напрямку.

За офіційною версією глава уряду відвідував секретні військові об'єкти. Але журналісти з посиланням на джерела стверджують, що він був у Росії й обговорював зриви поставок озброєнь для Ірану або Сирії.

При цьому ізраїльська преса нагадує, що в понедельник прем'єр зник на 14 годин. Про його місцезнаходження нічого не повідомлялося.

В інтерв'ю радіостанції прес-секретар прем'єр-міністра Путіна сказав, що йому нічого невідомо про візит ізраїльського прем'єра.

Зі спростуванням повідомлень про приїзд Нетаньяху в Москву виступила і кремлівська прес-служба , - повідомляє агентство "Франс Пресс".

Раніше ЗМІ повідомляли, що на борту "Arctic Sea" знаходилися ракетні комплекси C-300, призначені для Ірану.

За даними преси, ця інформація потрапила в розпорядження ізраїльської розвідки, і Моссад вжив заходів, для того щоб озброєння не потрапило до арабів.

Прихильники цієї версії вказували на те, що під час історії навколо сухогруза в Москву на переговори прилітав президент Ізраїлю Шимон Перес.

За офіційною версією на борту "Arctic Sea" знаходиться вантаж деревини і пиломатеріалів. Напередодні в СКП і МЗС спростували інформацію, що судно перевозило ракетні комплекси C-300

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування