Червоненко: Тимошенко насторожує, а в Ющенка є шанс

Середа, 9 вересня 2009, 13:07

Заступник мера Києва Євген Червоненко пов'язує труднощі у своїх відносинах із прем'єром Юлією Тимошенко з тим, що вона вважає його людиною Віктора Ющенка.

"Вона, як багато хто, не любить слухати правду", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня", відповідаючи на зауваження про те, що в нього непрості стосунки з Тимошенко.

"До того ж, на мені, з її точки зору, завжди стояло тавро: "Людина президента", - додав Червоненко.

"Але я поважаю її силу волі і працездатність, хоча її популізм в економіці, який переходить у махровий соціалізм, мене насторожує", - зізнався він.

У той же час, коментуючи падіння рейтингу президента Ющенка, Червоненко сказав: "Не можна було втрачати людей, які стояли поруч з тобою з 2000 року. Не можна було піддаватися думці тих, хто вважав, що треба "добити" політичних супротивників".

"А зараз ті, хто нацьковував президента, вдають із себе "білих і пухнастих" і кричать про об'єднання з опонентами в ім'я чогось там чергового", - додав він.

"Але при цьому я вважаю, що Ющенко – найбільш український президент, хоча іноді він і перегинає палицю й не завжди доводить правильні речі до логічного кінця", - сказав Червоненко.

На запитання, чи буде він голосувати за Ющенка, Червоненко сказав: "Так, і думаю, у нього є шанс перемогти. Але він повинен зробити нелюдські зусилля".

Як відомо, під час президентських виборів 2004 року Червоненко очолював охорону Ющенка. У грудні 2007 року, після звільнення з посади голови Запорізької облдержадміністрації, був призначений головою Нацагентства з питань підготовки Євро-2012.

Агентство було розформовано Кабміном у листопаді 2008 року. Після цього Червоненко став першим заступником голови Київської міськдержадміністрації Леоніда Черновецького.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...