Москаль назвав прізвища депутатів, пов'язаних із криміналітетом

Середа, 9 вересня 2009, 13:27

Начальник кримської міліції Геннадій Москаль просить лідерів партій відкликати зі складу Верховної Ради Криму депутатів, пов`язаних з криміналітетом.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу міліції Криму.

Москаль направив на адресу президента, прем`єра, голови Верховної Ради, керівника секретаріату глави держави звернення.

Воно стосується "критичної ситуації" в кримському парламенті, де, на думку Москаля, "ряд депутатів є членами злочинних угруповань і кримінальними авторитетами, що має негативний вплив на політичні і соціально-економічні процеси в автономії".

"Серед них виділяються своєю "активною позицією" Олександр Мельник, Ігор Лукашев, Микола Котляревський, добре відомі кримчанам з часів "бандитського Криму", - заявив Москаль.

"Досі не виключено з депутатського корпусу Рувіма Аронова, якого засуджено за скоєння злочинів і притягнуто в даний час до кримінальної відповідальності за бандитизм", - додав керівник міліції.

На думку Москаля, голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко "не тільки не вживає жодних заходів щодо очищення кримського парламенту від криміналітету", але й підтримує з такими депутатами "тісні дружні стосунки, покриває їхню протиправну діяльність".

Москаль просить вищих посадовців держави не приймати Гриценка, "який останнім часом став частим гостем у "високих кабінетах" центральної влади".

"Подібні зустрічі з Анатолієм Гриценком, який представляє частину депутатського корпусу, що скомпрометували себе в очах місцевого населення, дискредитують як вищих посадовців держави, так і державні інституції, які вони представляють", - вважає Москаль.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News