Трьох міліціонерів упіймали на хабарі. Один – родич "регіонала"?

Четвер, 1 жовтня 2009, 11:17

Затримано трьох співробітників Головного управління МВС у Донецькій області за підозрою у вимаганні 400 тис. доларів хабара.

Про це повідомляє Обком з посиланням на департамент по зв'язках із громадськістю МВС.

За їх інформацією, хабар вимагали у місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності в рамках розслідування кримінальної справи, що була порушено за фактом злочину.

Хабарники були затримані під час одержання ними чергового траншу незаконної винагороди в сумі 10 тисяч доларів.

"Серед затриманих – слідчий з особливо важливих справ і два працівники служби з боротьби з економічною злочинністю", - розповіли в МВС.

Зібрані щодо затриманих матеріали готують для передачі в прокуратуру для порушення кримінальної справи за фактом одержання хабара.

Разом з тим, джерело Українських новин у правоохоронних органах повідомило, що один із затриманих є родичем депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Володимира Малишева.

Сам депутат заперечує, що один із затриманих є його родичем.

"Там навіть немає його знайомих", - переказав "Українській правді" слова Малишева керівник секретаріату комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронних органів Ярослав Василькевич.

Малишев свого часу обіймав посаду начальника УМВС у Донецькій області. Потім очолював службу безпеки компанії СКМ Ріната Ахметова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування