Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведька "відмили" людей Ющенка від хабарів за нагороди

П'ятниця, 2 жовтня 2009, 11:59

Генеральна прокуратура не знайшла підтвердження фактів корупції при присвоєнні державних нагород.

Про це журналістам повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова, передає Обком з посиланням на Українські новини.

За її словами, Генпрокуратура допитала депутата Верховної Ради, члена фракції БЮТ Андрія Сенченка, який пояснив, що та інформація, яку він повідомив ЗМІ про корупцію при присвоєнні нагород, є його особистою думкою, і ніяких доказів таких фактів у нього немає.

Генпрокуратура не бачить підстав для продовження розслідування і вважає, що оприлюднена недостовірна інформація може бути оскаржена в судовому порядку.

Як відомо, 9 вересня президент Віктор Ющенко попросив генпрокурора Олександра Медведька в 20-денний термін перевірити інформацію Сенченка про факти корупції при присвоєнні держнагород, зокрема, з боку працівників секретаріату президента.

У свою чергу, екс-керівник секретаріату президента Віктор Балога 1 жовтня закликав главу держави оприлюднити результати цієї перевірки.

Раніше Ющенко нагороджував нагороджував суддю, яка закрила справу проти Пукача, брата Балоги, екс-генпрокурора Потебенька, брата нинішньої голови секретаріата президента Віри Ульянченко, а також її чоловіка,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...