Тимошенко обіцяє приємно здивувати УЄФА

П'ятниця, 2 жовтня 2009, 12:16

Прем'єр Юлія Тимошенко задоволена темпами робіт з підготовки Львівського аеропорту до Євро-2012.

"Після заміни головного замовника робіт я побачила позитивну динаміку в підготовці (аеропорту) і задоволена темпом, що зараз узятий", - сказала прем'єр журналістам у Львівському аеропорту в п'ятницю.

За словами Тимошенко, у листопаді цього року Україну відвідає ще одна інспекція УЄФА. Прем'єр сподівається, що представники УЄФА будуть приємно здивовані зрослою динамікою підготовки Львівського аеропорту.

"Я переконана, що ми приємно здивуємо УЄФА динамікою підготовки у Львівському аеропорту, і це значить, що Львів обов'язково буде приймати Євро-2012", - підкреслила глава уряду.

За її словами, здача нового термінала і злітно-посадочної смуги намічена на листопад 2011 року, але українська сторона постарається здати ці об'єкти раніше.

Тимошенко також відзначила, що загальна вартість робіт з будівництва нового терміналу, реконструкції старого терміналу і злітно-посадочної смуги перевищать 2 млрд грн.

У засіданні Кабінету міністрів у наступну середу, за словами прем'єра, візьмуть участь представники Львівської облдержадміністрації і міськради. У ході засідання будуть розглянуті питання, пов'язані з підготовкою до Євро-2012.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування