Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поставив Раді свій улюблений ультиматум

Неділя, 4 жовтня 2009, 20:49

Наступного тижня парламент не запрацює, якщо не буде ухвалено закон про підвищення соцстандартів.

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Якщо цей закон не буде розглядатися і він не буде ухвалений, природно, ніяке інше питання в парламенті розглядатися не буде", - сказав він.

Крім того, коментуючи урядовий проект держбюджету на 2010 рік, лідер регіоналів заявив: "Ми бачили цей бюджет, і цей бюджет швидше нагадує рекламний буклет БЮТ, ніж реальний документ".

"Про це говорить не тільки опозиція. Про це говорять і депутати, які входять до коаліції", - зазначив Янукович.

Він заявив, що "коаліція намагається підпорядкувати парламент одному з кандидатів у президенти від влади і фактично виконувати передвиборчу програму одного з кандидатів".

Коментуючи соціально-економічну ситуацію в державі Янукович заявив, що національна валюта знецінилася на 65%.

"У порівнянні з Росією вона знецінена на 22%. А є деякі держави СНД, в яких знецінення валюти відбулося на одиниці відсотків", - сказав лідер регіоналів.

"Рівень корупції в Україні найвищий у світі, і про це говорять всі рейтингові агентства. Рівень беззаконня найвищий", - зазначив він.

Також, відповідаючи на питання щодо ситуації з приватизацією Одеського припортового заводу, Янукович заявив: "Ми трошки почекаємо і подивимося".

"Хоча я вже читаю точки зору експертів, які кажуть, це цей спектакль буде продовжуватися в судах і це один із способів таким чином отримати можливість приватизації цього підприємства, задіявши судову систему", - сказав він.

"Зрозуміло, у кого вона в руках", - додав лідер Партії регіонів.

Крім того, коментуючи зниження рейтингів "Нафтогазу" і можливість його дефолту, Янукович заявив: "Ми б хотіли почути по цьому питанню позицію або звіт уряду, прем'єра, яка несе відповідальність за це".

Відповідаючи на питання, чи означає дефолт "Нафтогазу" дефолт України, він зазначив: "Звичайно, ні. Але підприємства такої величини і такого значення для економіки, для життєдіяльності держави...це катастрофа".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування