Україна повертається в 90-ті роки?

Понеділок, 5 жовтня 2009, 12:29

Розстріл власника супермаркету і його охорони в Києві може означати, що Україна "повертається в 90-ті", вважає екс-перший заступник голови МВС Михайло Корнієнко.

"На жаль, так воно і є", - сказав він у відповідь на таке запитання "Сегодня", коментуючи п'ятничну перестрілку біля меблевого супермаркету "4room" на Великій Окружній у Києві, у результаті якої загинули два охоронці та власник.

"З в'язниць зараз повертаються ті, хто опинився на зонах 10-15 років тому. Вони бачать, що особливої боротьби з оргзлочинністю в країні немає. Не хотів би давати негативні прогнози, але, думаю, подібні НП будуть повторюватися", - сказав Корнієнко.

Крім того, джерела видання в міліції кажуть, що оскільки ні суди, ні зв'язки не працюють, бо у вищих колах іде війна кланів, то "вирішувати питання" доводиться кулями.

Як відомо, у п'ятницю, 2 вересня, біля меблевого супермаркету "4room" на Великій Окружній у Києві стріляли у власника супермаркету та охорону. У результаті співробітники спецпідрозділу "Титан" – 36-річний старший лейтенант Володимир Ісай та 24-річний лейтенант Андрій Брежнєв – загинули (під час інциденту вони були без бронежилетів), загинув і власник ТЦ Шабаб Алоян.

Один із кілерів також помер у лікарні. Другого шукають.

Як повідомила "Сегодня" прес-секретар УДЗГ при столичному міліцейському головкомі Антоніна Безшейко, Ісай та Брежнєв посмертно нагороджені "Хрестами Слави".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування