Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони розкажуть, скільки Тимошенко, Литвин і Ющенко витрачають на себе

Понеділок, 5 жовтня 2009, 21:22

Партія регіонів найближчим часом опублікує дані про нецільові витрати бюджетних коштів представниками влади.

Про це в ефірі 5 каналу заявив регіонал Борис Колесніков.

Коментуючи заяву спікера Володимира Литвина про те, що депутати не отримають зарплату за вересень у зв'язку з блокуванням парламенту, він сказав:

"З якими очима можна це говорити, коли сьогодні Литвин летить до Брюсселю, бере з собою Іл-62, бере 120 гостей... Цього тижня опозиція опублікує всі витрати влади за кризовий рік. Суми будуть вираховуватися сотнями мільйонів. І тоді нехай влада відповість перед українським народом. Депутатські зарплати тут винні?".

"Влада витрачає 1,5 - 2 мільярди на своє утримання. У Великобританії свого часу було 39 службових автомобілів, включаючи королеву і Кабінет міністрів. У нас в одному ескорті президента, прем'єра чи спікера майже стільки ж", - обурився Колесніков.

"У нас повинно бути три службових автомобілі у країні - президента, прем'єра та спікера. І вони повинні використовуватися тільки за призначенням. І не треба, як Борис Нємцов, забирати автомобілі і давати "Волги". У нас "Волг", на щастя, немає. Тобто давати доведеться "Таврії". Але потрібно прибрати всі особисті витрати", - додав він.

Колесніков також заявив, що Партія регіонів давно виступає за зрівняння депутатської зарплати з середньою по країні.

"Ми подавали закон про те, що депутатська зарплата має дорівнювати середній зарплаті в країні... Була зарплата 2008 гривень в країні, от і депутат повинен отримувати таку зарплату", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування