Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримський спікер: Все що говорить Москаль – собача нісенітниця

Вівторок, 6 жовтня 2009, 13:31

Голова Кримського парламенту Анатолій Гриценко подасть до суду позови до начальника міліції автономії Геннадія Москаля через висловлювання на його адресу.

Про це кримський спікер заявив у вівторок журналістам у Сімферополі.

"Я підготував низку позовних заяв, найближчим часом передам їх до суду, і хай пан Москаль в суді підтвердить те, що він говорить публічно", - сказав Гриценко.

"Все, що він говорить, - це маячня, це собача нісенітниця. Все, що він говорить, не має відношення до мене абсолютно ніякого", - підкреслив керівник парламенту автономії.

Гриценка особливо обурили звинувачення Москаля в тому, що він покриває протиправну діяльність деяких депутатів кримського парламенту, які, як вважає начальник кримської міліції, є членами злочинних угруповань і кримінальними авторитетами.

"Я хочу поставити Москалеві питання в суді, кому я сприяю в протиправній діяльності в парламенті Криму?", - сказав спікер автономії.

Журналісти зауважили, що Москаль згадував прізвище кримського депутата Олександра Мельника. "У нас що, є рішення суду, що він (Мельник) засуджений, що він злочинець?", - запитав спікер.

При цьому Гриценко наголосив, що повинна діяти "презумпція невинності кожної людини".

"Не треба говорити з високої сосни про те, що хтось є кримінальним елементом, для цього потрібно Москалю піти до суду і довести причетність того або іншого", - сказав глава парламенту Криму.

Гриценко додав, що перш ніж звинувачувати когось у порушенні законів, Москалю треба "спочатку самому привести свій стан у сувору відповідність із законодавством України".

"Прикриваючись депутатським мандатом, глаголити на весь світ те, чого немає, для цього розуму багато не треба", - сказав спікер.

Як повідомлялося, Москаль направив звернення на адресу керівництва України, в якому заявив, що Гриценко "не тільки не вживає жодних заходів з очищення кримського парламенту від криміналітету", але й підтримує "тісні дружні відносини" з низкою депутатів, які є "членами злочинних угруповань і кримінальними авторитетами", а також покриває їх "протиправну діяльність".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...