Януковичу пропонують піти з керівництва партією

Вівторок, 6 жовтня 2009, 16:32

"Регіонал" Василь Кисельов закликає Віктора Януковича піти з посади лідера Партії регіонів.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в УНІАН.

Кисельов зазначив, що не проти того, аби Янукович балотувався на посаду президента, однак закликав його на з’їзді Партії Регіонів порушити питання про зміну лідера партії.

Свою позицію Кисельов пояснив порушеннями Януковичем програмних засад партії і, відповідно, неможливістю обіймати посаду лідера партії.

Він зазначив, що "є люди, які можуть достойно замінити нинішнього лідера партії", однак відмовився назвати їхні прізвища.

Кисельов також звинуватив Януковича у "веденні гри" з чинним президентом Віктором Ющенком. За його словами, такі ігри можуть привести до зриву виборів президента, і "Ющенко продовжить мучити країну".

Як повідомлялося, 15 вересня президія політради Партії регіонів вирішила виключити Кисельова з лав партії за "завдання шкоди її репутації й порушення вимог статуту" і відкликати Кисельова з членів політради ПР.

17 вересня Кисельов заявив про добровільний вихід із Партії регіонів. При цьому він сказав, що не має наміру за власною ініціативою залишати фракцію "регіоналів" у ВР.

Кисельов також заявив, що Янукович "передав владу в Криму криміналітету".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування