БЮТ передумав забороняти антирекламу Тимошенко

Середа, 7 жовтня 2009, 08:29

БЮТ вирішив відкликати позов про заборону негативної реклами дій уряду та прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, заявив Микола Томенко.

Як повідомляє сайт політика, про це заступник голови Верховної Ради заявив в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

Томенко зазначив, що позов ВО "Батьківщина" до Печерського райсуду Києва був спробою звернути увагу на необхідність не допустити наповнення ефірів негативною інформацією і перетворення президентської виборчої кампанії на політичні "розбірки" та обливання один одного брудом.

"Ми вже мали сумний досвід, коли в політичній рекламі багатьох кандидатів у президенти ділили Україну на три сорти та принижували власний народ", - сказав БЮТівець.

"На жаль, ця дискусія засвідчила, що кожна команда вважає, що вона не матиме проблем під час президентської виборчої кампанії і згода на конструктивну змістовну і позитивну дискусію їй не потрібна", - додав він.

Томенко визнав, що пропозицію зупинити негативну рекламу та обливання один одного брудом політики не прийняли.

Він повідомив, що БЮТ прийняв рішення відкликати згаданий позов, але нагадує, що коли не зупинити таку війну, то переможців в ній не буде.

"У виборчій кампанії беруть участь багато кандидатів з непростою біографією і очевидно, що фрагменти цієї біографії так само стануть предметом рекламних зацікавлень", - зауважив Томенко.

"Ідеально було б вирішити проблему до початку виборчої кампанії, але, на жаль, це не вдалося", - сказав він.

"Проблема, якою буде інформаційна складова виборчої кампанії, залишається відкритою, але я переконаний, що до цієї теми і громадськість, і медіа-спільнота ще повернеться", - заявив Томенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування