Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Янукович підклав усім атомну бомбу

Середа, 7 жовтня 2009, 10:41

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає злочинним ухвалений у першому читанні закон про підвищення соціальних стандартів.

Про це вона заявила на початку засідання уряду у середу.

"Вчорашній законопроект про фантастичне, необґрунтоване, не забезпечене доходами бюджету підняття соціальних стандартів – це злочин проти народу України", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що в Україні люди отримували зарплати вчасно, "тоді як в деяких країнах по 5-10 місяців немає розрахунків по пенсіях".

"Те, що проголосовано на підставі злочинних, я би сказала популярних вимог кандидатів у президенти – це атомна бомба, закладена під фінансову систему України", - сказала Тимошенко.

"Щоб виконати ці забаганки кандидатів у президенти, потрібен другий бюджет України. Я звертаюся до громадян України і хочу, щоб вони знали, що їх махрово, нахабно і цинічно обманули", - додала вона.

Тимошенко заявила, що жоден уряд чи президент не зможе виконати ці вимоги, "бо другого бюджету в Україні немає".

"Я хочу нагадати, що коли Партія регіонів була в уряді, вони або заморожували виплати, або взагалі їх знижували. Краще вони були би у відпустці і взагалі виїхали на ті острови, де у них стоять яхти, а не руйнували фінансову систему Україну", - сказала вона.

Тимошенко заявила, що переконана у неухваленні цього закону в цілому, "бо фінансова система буде розвалена після такого голосування".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування