У Яценюка кажуть, що злами сайтів – провокація

Середа, 7 жовтня 2009, 11:29

"Фронт змін" заперечує свою причетність до зламу сайту Партії регіонів 6 жовтня.

"Ми засмучені зростанням кількості брудних методів боротьби проти політичних партій і громадських об'єднань", - заявили в прес-службі організації газеті "Комерсант-Україна".

Цей злам, як і злам сайту самого "Фронту змін" 2 вересня, представники організації Арсенія Яценюка називають "провокацією проти їхнього руху".

2 вересня сайт "Фронту змін" був зламаний, унаслідок чого на його головній сторінці з'явився напис "HACKED! Геть із України, гаркавий!".

Вранці 6 жовтня невідомі, які підписалися "FRONT ZMIN h4ck t34m", вчинили хакерську атаку на офіційний сайт Партії регіонів.

На головній сторінці сайту ПР протягом близько двох годин можна було бачити повідомлення хакерів, яке пояснювало, що їхні дії - відповідь на злам сайту "Фронту змін".

"Ми провели незалежне розслідування, і сліди хакерів привели нас до Партії регіонів. За фактом цього злочину наші юристи вже звернулися в прокуратуру і зараз ведеться слідство", - стверджувалося в повідомленні, розміщеному на зламаному сайті ПР.

Хакери також пообіцяли, що не дозволять "розгулятися криміналу у владі".

Повідомлення зламників було підписане таким чином – "Ваш А. Я.". P. S. мовив: "Юленько, я тебе завжди любив, я знаю – ти все зможеш. Тримайся".

Близько 10.20 у вівторок сайт ПР відновив нормальну роботу. Партія регіонів офіційно заявила, що злам – "нахабна, цинічна провокація".

Заступник голови фракції ПР Ганна Герман упевнена у непричетності "Фронту змін" до зламу сайту Партії регіонів: "Я ніколи не повірю, що Яценюк чи його політична сила застосовують такі брудні політичні методи".

На її думку, атаки чинить влада, прикриваючись Яценюком.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування