Тимошенко може отримати у четвер нових міністрів

Середа, 7 жовтня 2009, 12:35

Парламент у четвер розгляне першим питанням кадрові призначення в уряд.

Про це повідомив спікер Володимир Литвин за підсумками погоджувальної наради.

Він повідомив, що на погоджувальній раді БЮТ і НУНС просили розглянути питання звільнення та призначення міністрів та призначення керівників Антимонопольного комітету та Держкомітету з телерадіомовлення.

"За пропозицією фракцій це питання запропоновано розглянути завтра, о 10 годині ранку в такій послідовності: в першу чергу відбудеться розгляд питання про звільнення членів кабінету міністрів, після того призначення членів уряду в такій послідовності – пропозиція президента, далі пропозиції уряду", - заявив Литвин.

За його словами, Кабмін подає кандидатури двох віце- прем'єрів – Михайло Згуровський та Юрій Любоненко. Далі міністр фінансів – Федір Ярошенко та міністр транспорту - Таріел Васадзе.

"Якщо постанова Кабміну за чотирьох цих осіб не дістане підтримки, тоді ВР голосуватиме по кожній кандидатурі окремо", - попередив Литвин.

"Якщо будуть внесені пропозиції про таємне голосування, Верховна Рада їх розгляне", - додав спікер.

Він також відзначив, що "парламент знайшов певний компроміс по голосуванню соцстандартів і попросив не руйнувати роботу парламенту, а час що залишився, використати для перемовин по кандидатурам".

Литвин також повідомив, що питання соцстандартів розглядатиметься у вівторок, 20 жовтня, першим.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...