Люди Вінського у БЮТ скаржаться, що їх викинули з ефіру

Середа, 7 жовтня 2009, 17:49

БЮТівці Геннадій Задирко і Володимир Каплієнко вимагають розслідувати інцидент з відключенням їхньої прес-конференції на телеканалі "Рада".

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу об’єднання "За демократію та справедливість".

Відповідні звернення Задирко та Каплієнко направили до комітету з питань Регламенту, депутатської етики і комітет з питань свободи слова.

"Висвітлення діяльності Верховної Радии, в тому числі на телеканалі "Рада", відповідно до посадових обов’язків, курирує перший заступник спікера парламенту. Враховуючи, що цю посаду сьогодні займає БЮТівець Микола Томенко, можна здогадатися, чому парламентський телеканал проігнорував прес-конференцію народних депутатів. Адже він добре знав, що ми будемо знов критикувати БЮТ і Юлію Тимошенко", - сказав Задирко.

"Ще не затих скандал з рішенням Печерського суду, яке забороняло поширення критичної інформації про діяльність Тимошенко і уряду, ще свіжі в пам’яті її висловлювання про необхідність запровадження в Україні диктатури, а БЮТівці знов намагаються заткнути рота неприємній для них правді", - додав Каплієнко.

Як відомо, під час брифінгу Задирка і Каплієнка, що проходив 7 жовтня в приміщенні Верховної Ради, телеканал "Рада" вимкнув пряму трансляцію цієї події.

Регіоналка Ганна Герман заявила, що телеканал "Рада" працює у "ручному режимі".

Задирко і Каплієнко написали заяви про вихід з партії "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування